Scolring - Forum

Entraides et échanges autour de la technologie Scol - Informations and exchanges on the Scol technology

Vous pouvez changer la langue de l'interface une fois inscrit - You can change the language once registered

You are not logged in.

#1 10-Jun-2013 08:15:46

illutic
Member
From: Indonesia
Registered: 10-Jun-2013
Posts: 26

[SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

afternoon all,
help me, i see error like this on my 3dSMax
"<C:\program files\autodesk\3dsmax\2009\stdplugs\easyOgreExporter.dle> failed to initialize error code 127 - the specified procedure could not be found"

when i try another easyogreexporter.dle and failed.

OS : win 7 32-bit

and when i try to export i can't find .scene.

Last edited by illutic (10-Jun-2013 20:18:17)

Offline

#2 10-Jun-2013 09:13:45

arkeon
Admin. / Scol language & OpenSpace3D developer
From: Nantes
Registered: 30-Mar-2009
Posts: 4,221
Website

Re: [SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

Hello,

did you copy the the correct dle file ? https://arkeon.dyndns.org/svn-scol/trun … porter.dle
be sure the dle file is in the right directory "C:\program files\autodesk\3dsmax\2009\plugins" not "stdplugs"

Offline

#3 10-Jun-2013 19:13:18

illutic
Member
From: Indonesia
Registered: 10-Jun-2013
Posts: 26

Re: [SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

still appear error

Error Loading DLLs

Last edited by illutic (10-Jun-2013 19:13:53)

Offline

#4 10-Jun-2013 19:16:07

arkeon
Admin. / Scol language & OpenSpace3D developer
From: Nantes
Registered: 30-Mar-2009
Posts: 4,221
Website

Re: [SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

does removing the  " (1)" change something ?
did you remove the dle file from the bad location ?

Offline

#5 10-Jun-2013 19:17:52

iri
Admin. / Scol language & Scol apps developer
From: France
Registered: 22-Feb-2009
Posts: 2,013
Website

Re: [SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

Hello,

you have not two plugins ? Like "EasyOgreExporter.dle" and "EasyOgreExporter(1).dle" ?

Offline

#6 10-Jun-2013 19:24:22

arkeon
Admin. / Scol language & OpenSpace3D developer
From: Nantes
Registered: 30-Mar-2009
Posts: 4,221
Website

Re: [SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

ho I just think about something
You need the vs2010 redist for the last version

for 64b http://www.microsoft.com/en-us/download … x?id=14632
for 32b http://www.microsoft.com/en-us/download … px?id=5555

Offline

#7 10-Jun-2013 19:29:36

illutic
Member
From: Indonesia
Registered: 10-Jun-2013
Posts: 26

Re: [SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

hehe sorry, easyogreexporter(1).dle just because i downloaded all version.

i should remove (1) nothing change still error sad(.

the .dle file just one

Offline

#8 10-Jun-2013 19:32:06

illutic
Member
From: Indonesia
Registered: 10-Jun-2013
Posts: 26

Re: [SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

VS? ok i'll try

Offline

#9 10-Jun-2013 19:45:00

illutic
Member
From: Indonesia
Registered: 10-Jun-2013
Posts: 26

Re: [SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

arkeon wrote:

ho I just think about something
You need the vs2010 redist for the last version

for 64b http://www.microsoft.com/en-us/download … x?id=14632
for 32b http://www.microsoft.com/en-us/download … px?id=5555

thanks a lot arkeon, problem solved smile

Offline

#10 10-Jun-2013 19:55:20

iri
Admin. / Scol language & Scol apps developer
From: France
Registered: 22-Feb-2009
Posts: 2,013
Website

Re: [SOLVED] Error Code 127/126 [SOLVED]

Well !

Think to put [SOLVED] in the title. I do it this time.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB